Alle winkels in Arnhem

Bakkerij Arnhem

Je hebt jouw ambachtelijke bakkerij in Arnhem gevonden! Eet je het liefst goed brood uit een echte bakkerij? In Arnhem ga je dan natuurlijk naar Bakker Hilvers. Al ruim 250 jaar zijn wij de bakker waar Arnhemmers hun dagelijks brood kopen en hun gebak bestellen.

Wij zijn bakker voor Arnhem-Noord en Arnhem-Zuid

Ontstaan in 1767 in een knus bakkerijtje in de binnenstad van Arnhem hebben we nu 2 grote bakkerijen, in Presikhaaf en Velp, van waaruit we dagelijks 15 winkels bevoorraden. In (bijna) elke wijk van Arnhem, Alteveer/Cranevelt, Geitenkamp, de binnenstad, Elderveld, De Laar Oost, Rijkerswoerd, Schuytgraaf, Presikhaaf en de Hoogkamp, vind je een Bakker Hilvers waar je dagvers, ambachtelijk brood kunt kopen. Of een lekker croissantje voor je ontbijt. Of krentenbollen voor de (klein)kids. Of een warme uienkruier voor de lunch… Of belegde broodjes…

Bekijk ons assortiment

Bakkerij Arnhem: brood kopen of bestellen

In onze bakkerij maken we elke nacht op ambachtelijke wijze een broodassortiment van meer dan 100 broodsoorten plus diverse soorten bolletjes. Keuze genoeg dus. Gaan er bij jou thuis honderden boterhammen per week doorheen? Of volg je een dieet waarvoor je speltbrood wilt kopen of koolhydraatarm brood nodig hebt? Dan is het handig om je brood te bestellen en bij de Bakker Hilvers winkel in jouw wijk af te halen. Bestellen gaat heel simpel via onze webshop. Geen idee wat je morgen nodig hebt of waar je dan trek in hebt? Loop dan gewoon in één van onze winkels naar binnen en laat je zintuigen beslissen. Geloof ons: je gaat echt niet met lege handen naar huis.

Brood bestellen

Wat verwacht je nog meer van een goede bakker in Arnhem?

Gebak natuurlijk! Taart! Lekkernijen! Dat treft. Behalve brood hebben wij ook alles om de grote en kleine hoogtepunten in het leven te vieren. Het lekkerste slagroomgebak van Arnhem, grote verjaardagstaarten en mini gebakjes, cakes, koeken en natuurlijk (hoe kan het ook bij een bakker in Arnhem): Arnhemse meisjes. Ook hier geldt: je kunt jouw lievelingstompouce, mokkapunt of appelrondo ter plekke komen aanwijzen in onze vitrines, maar online gesorteerd gebak bestellen of een slagroomtaart met foto laten maken, kan natuurlijk ook.

Gebak bestellen

Bestel via Whatsapp