Bakker Hilvers - de markt
Bakkerij Arnhem Markt / Centrum

Bakker Hilvers

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 08:00 – 17:30 uur
Zaterdag 08:00 – 17:00 uur

Ons adres
Broerenstraat 23
6811 EA Arnhem

Contactdetails
026 – 750 34 47
bakker@hilvers.nl

Leidinggevende: Mascha

Bakker Hilvers - de markt
Bakker Hilvers

Bakkerij Arnhem Centrum

Je hebt jouw ambachtelijke bakkerij in Arnhem-Centrum gevonden! Eet je het liefst goed brood uit een echte bakkerij? In Arnhem ga je dan natuurlijk naar Bakker Hilvers. Al ruim 250 jaar zijn wij de bakker waar Arnhemmers hun dagelijkse brood kopen en hun gebak bestellen.

De bakker van arnhem centrum

De bakker van Arnhem-Centrum

Ontstaan in 1767 in een knus bakkerijtje in de binnenstad van Arnhem hebben we nu 15 winkels in Arnhem en omgeving. Woon of werk je in Arnhem-Centrum of doe je een dagje Arnhem? Dan kun je in onze winkel aan de Markt terecht voor lekker dagvers brood, gesorteerde broodjes, een kopje koffie met een belegd broodje voor de lunch, een warme saucijs to-go en nog veel meer.

Online bestellen
Onze bakkerij
Bakker Hilvers

Onze bakkerij aan de Markt

Onze bakkerij aan de Markt is uniek, want naast een supergezellige inrichting is hier ook de leerbakkerij van Hilvers Social gevestigd. Via Hilvers Social bieden we beschutte werkplekken aan mensen voor wie meedraaien in het arbeidsproces niet vanzelfsprekend is. Onder begeleiding van betrokken leermeesters leren zij het bakkersvak en dat levert de heerlijkste producten op!

Online bestellen
Wat heb je nodig van de bakker?
Bakker Hilvers

Wat heb je nodig als je woont of werkt in Arnhem-Centrum?

Lekkernijen! Voor thuis én op het werk. Dat treft, want behalve brood vind je in onze winkel aan de Markt het volledige assortiment van bakker Hilvers, dus ook van alles om de grote en kleine hoogtepunten in het leven te vieren. Het lekkerste slagroomgebak van Arnhem, grote verjaardagstaarten en mini gebakjes, cakes, koeken en natuurlijk (hoe kan het ook anders bij een bakker in Arnhem): Arnhemse meisjes.

Online bestellen
Bestel via Whatsapp