Bakker Hilvers - Alteveer/ Cranevelt
Bakkerij Alteveer-Cranevelt

Bakker Hilvers

AANGEPASTE ZOMER OPENINGSTIJDEN 

(geldig van 8 juli 2024 tot en met vrijdag 16 augustus 2024)

Maandag t/m vrijdag 08.00 – 17:00 uur
Zaterdag 08.00 – 16:00 uur

 

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 08:00 – 17:30 uur
Zaterdag 08:00 – 16:00 uur

Ons adres
Beethovenlaan 53
6815 BL Arnhem

Contactdetails
026 – 750 34 41
bakker@hilvers.nl

Leidinggevende: Anneleen

Bakker Hilvers - Alteveer/ Cranevelt
Bakker Hilvers

Bakkerij Alteveer Cranevelt

Je hebt jouw ambachtelijke bakkerij in Arnhem-Noord gevonden! Eet je het liefst goed brood uit een echte bakkerij? Jouw bakker Alteveer Cranevelt is natuurlijk Bakker Hilvers. Al ruim 250 jaar zijn wij de bakker waar Arnhemmers hun dagelijkse brood kopen en hun gebak bestellen.

250 jaar de bakker voor inwoners van Arnhem

Wij zijn jouw bakker in Alteveer en Cranevelt

Ontstaan in 1767 in een knus bakkerijtje in de binnenstad van Arnhem hebben we nu 15 winkels in Arnhem en omgeving. Woon je Alteveer of Cranevelt? Werk je in Rijnstate of doe je een dagje Burgers’ Zoo, Openluchtmuseum of Hoge Veluwe? Dan kun je in onze winkel aan de Beethovenlaan terecht voor lekker dagvers brood en gebak voor thuis en lekkers voor op het werk of onderweg.

Online bestellen
Bakker Hilvers

Jouw bakker om de hoek

Onze bakkerij ligt aan de Beethovenlaan naast de supermarkt en tegenover de Keurslager. Hier doe je dus handig met je kinderen of als je minder goed ter been bent, je dagelijkse boodschappen in de buurt. Voor dagvers brood, een zak krentenbollen voor de woensdagmiddag of een warme saucijs wil je toch niet hoeven klimmen met de fiets? Een echte inwoner van Arnhem-Noord weet wat we dan bedoelen! Kom je liever met de auto? Dan is er altijd wel een plekje voor de deur om even te parkeren. Zonder parkeerkosten.

Online bestellen
Wat heb je nodig van de bakker?
Bakker Hilvers

Wat heb je nodig van jouw bakker in de buurt?

Gebak natuurlijk! Lekkernijen! Het lekkerste slagroomgebak van Arnhem, grote verjaardagstaarten en mini gebakjes, cakes, koeken en natuurlijk (hoe kan het ook bij een bakker in Arnhem): Arnhemse meisjes. Je kunt jouw lievelingstompouce, mokkapunt of appelrondo ter plekke komen aanwijzen in onze vitrines, maar als je kunt ook bestellen. Van gesorteerd gebak tot een slagroomtaart met foto, alles kan.

Online bestellen
Bestel via Whatsapp