Brood voor de zakelijke markt
Voor horeca, zorg, overheid en bedrijfsleven

Ontdek ons zakelijk aanbod op maat

Bakker Hilvers biedt een uitgebreid assortiment ambachtelijke lekkernijen, volledig op maat gemaakt voor onze zakelijke relaties. Van heerlijk gebak tot broodproducten voor bedrijfsrestaurants, dagelijkse leveringen voor de zorg en unieke relatiegeschenken.

Direct contact
Bakker Hilvers zet belangrijke duurzame stap
Lokaal, sociaal en duurzaam ondernemen

Regionale samenwerking en duurzaamheid

Onze focus ligt op lokale betrokkenheid en duurzaamheid. We halen hoogwaardige ingrediënten van lokale leveranciers en werken samen met regionale partners zoals het Nederlands Openluchtmuseum, Koninklijke Burgers’ Zoo, Attent Zorgbehandeling, Siza Zorgroep, Sportbedrijf Arnhem en de Provincie Gelderland. Dit streven naar lokale betrokkenheid garandeert niet alleen kwaliteit maar draagt ook bij aan duurzaamheid en maatschappelijk welzijn in de regio.

Innovatie en duurzaamheid: Bakkerij van de toekomst
Bakker Hilvers heeft ambitieuze plannen voor innovatie en duurzaamheid. Onze toekomstgerichte bakkerij zal geavanceerde technologieën en duurzame methoden omarmen om hoogwaardige producten te leveren met minimale ecologische impact. We investeren ook in klantgerichte diensten zoals online en WhatsApp-bestellingen om onze klanten optimaal van dienst te zijn.

Meer over Ons
Bakker Hilvers: Ambachtelijk ondernemen

Wij versterken onze positie in de markt door strategische overnames van lokale bakkers, met behoud van ambachtelijke kwaliteit op schaal. Onze groeistrategie omvat ook de uitbreiding van ons winkelnetwerk om een groter en breder publiek te bereiken dat onze ambachtelijke benadering waardeert.

lokaal zakendoen
Altijd persoonlijk en altijd maatwerk

Lokaal zakendoen met Bakker Hilvers

Als de oudste bakker van Arnhem leveren wij dagelijks vers brood en gebak aan lokale horecaondernemers, zorginstellingen en kantoren. Of u nu dagelijks vers brood in grote volumes nodig heeft, maatwerk in brood of gebak voor uw horecazaak zoekt, of een relatiegeschenk voor medewerkers of klanten wilt, Bakker Hilvers staat voor u klaar. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken en wij komen graag bij u langs.

Neem contact op
Bakker Hilvers

Een greep uit onze partners

Logo Stadsvilla Sonsbeek
Logo Innoforte
Logo Van Der Valk Arnhem
Logo De Waag
Logo Provincie Gelderland
Logo Koninklijke Burgers Zoo
Logo Attent Groep zorg en behandeling
Logo Insula Dei - Huize Kohlmann Wonen zorg en dienstverlening
Logo Huis ter west
Logo Oregional
Logo Nederlands Openlucht Museum
Logo Siza Werk Coaching en Re-integratie
Logo Stichting het Nationale Park de Hoge Veluwe
Logo Taphuys Arnhem
Logo Tennet
Logo VGZ
Bestel via Whatsapp