Bakker Hilvers - Elderveld
Bakkerij Elderveld

Bakker Hilvers

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 08:00 – 18:00 uur
Zaterdag 08:00 – 17:00 uur

Ons adres
Elderveldplein 17
6843 JA Arnhem

Contactdetails
026 – 750 34 48
bakker@hilvers.nl

Leidinggevende: Lilian

Bakker Hilvers - Elderveld
Bakker Hilvers

Bakker Elderveld

Je hebt jouw bakkerij in Elderveld gevonden! Eet je het liefst goed brood uit een echte bakkerij? In Arnhem ga je dan natuurlijk naar Bakker Hilvers. Al ruim 250 jaar zijn wij de bakker waar Arnhemmers hun dagelijkse brood kopen en hun gebak bestellen.

Online bestellen
250 jaar de bakker voor inwoners van Arnhem

Al ruim 250 jaar de bakker voor inwoners van Arnhem

Ontstaan in 1767 in een knus bakkerijtje in de binnenstad van Arnhem hebben we nu 15 winkels in Arnhem en omgeving. Woon je in Elderveld? Dan is onze winkel in winkelcentrum Elderhof lekker dichtbij om écht lekker dagvers brood en gebak te kopen.

Online bestellen
lokaal zakendoen
Bakkerij Elderveld

Jouw bakker in Elderveld

Onze bakkerij ligt in het winkelcentrum naast diverse supermarkten. Hier doe je dus handig al jouw boodschappen in één. Je pak melk, je bloemetje, je flesje wijn. Maar voor echt goed, lekker vers en ambachtelijk brood en gebak loop je dan natuurlijk ook even naar Bakker Hilvers. We hebben een assortiment van meer dan 100 broodsoorten en diverse broodjes en snacks. Dus ook voor een lekker tussendoortje kun je bij ons terecht.

Online bestellen
Wat heb je nodig van de bakker?
Bakkerij Elderveld

Wat heb je nog meer nodig van jouw bakker?

Gebak natuurlijk! Lekkernijen! Dat treft, want behalve brood vind je in onze winkel ook van alles om de grote en kleine hoogtepunten in het leven te vieren. Het lekkerste slagroomgebak van Arnhem, grote verjaardagstaarten en mini gebakjes, cakes, koeken en natuurlijk (hoe kan het ook bij een bakker in Arnhem): Arnhemse meisjes. Je kunt jouw lievelingstompouce of appelrondo ter plekke komen aanwijzen in onze vitrines, maar als je de hele familie moet trakteren is online gebak bestellen handiger. Op de afgesproken dag en tijd staat het dan voor je klaar.

Online bestellen