Bakker Hilvers - Schuytgraaf
Bakkerij Schuytgraaf

Bakker Hilvers

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 07:30 – 18:00 uur
Zaterdag 08:00 – 17:00 uur

Ons adres
Fortunastraat 9
6846 XB Arnhem

Contactdetails
026 – 750 34 52
bakker@hilvers.nl

Leidinggevende: Mandy

Bakker Hilvers - Schuytgraaf
Bakker Hilvers

Bakker Schuytgraaf

Je hebt jouw bakkerij in Schuytgraaf gevonden!Eet je het liefst goed brood uit een echte bakkerij? In Arnhem ga je dan natuurlijk naar Bakker Hilvers. Al ruim 250 jaar zijn wij de bakker waar Arnhemmers hun dagelijkse brood kopen en hun gebak bestellen.

250 jaar de bakker voor inwoners van Arnhem

Al ruim 250 jaar de bakker voor inwoners van Arnhem

Ontstaan in 1767 in een knus bakkerijtje in de binnenstad van Arnhem hebben we nu 15 winkels in Arnhem en omgeving. Woon je in Schuytgraaf? Dan is onze winkel in winkelcentrum Schuytgraaf lekker dichtbij om écht lekker dagvers brood en gebak te kopen.

Online bestellen
Bakker Hilvers

Wij zijn jouw bakker om de hoek in Schuytgraaf

Onze bakkerij ligt in het winkelcentrum naast diverse supermarkten en andere delicatessenzaken. Hier doe je dus handig al jouw boodschappen in één. Je pak boerenmelk, je bloemetje, je flesje wijn en voor echt goed, lekker vers en ambachtelijk brood en gebak loop je dan natuurlijk ook even naar Bakker Hilvers. We hebben een assortiment van meer dan 100 broodsoorten en diverse broodjes en snacks. Dus ook voor een lekker tussendoortje kun je bij ons terecht.

Online bestellen
Wat heb je nodig van de bakker?
Bakker Hilvers

Wat heb je nog meer nodig van jouw bakker in de buurt?

Gebak natuurlijk! Lekkernijen! Dat treft, want behalve brood vind je in onze winkel ook van alles om de grote en kleine hoogtepunten in het leven te vieren. Het lekkerste slagroomgebak van Arnhem, grote verjaardagstaarten en mini gebakjes, cakes, koeken en natuurlijk (hoe kan het ook bij een bakker in Arnhem): Arnhemse meisjes. Je kunt jouw lievelingstompouce of appelrondo ter plekke komen aanwijzen in onze vitrines, maar als je de hele familie moet trakteren is online gebak bestellen handiger. Van gesorteerd gebak tot een slagroomtaart met foto, alles kan. Op de afgesproken dag en tijd staat het dan voor je klaar.

Online bestellen
Bestel via Whatsapp