Ruim keus voor iedereen
Een tweede kans

Iedereen houdt wat over

Elke warme bakker houdt aan het einde van de dag brood én banketproducten over. Zonde natuurlijk! Deze producten zijn namelijk nog erg lekker én goed om te eten. Daarom verdienen deze producten een tweede kans!

Direct contact

Woensdag 26 juni is het zover en opent Bakker Hilvers de deuren van de Tweedekanswinkel in Winkelcentrum Presikhaaf, niet alleen een voordelige maar ook een duurzame keuze!

Reden genoeg voor ons om de Tweedekanswinkel te introduceren.
Bakker Hilvers tweede kans

Reden genoeg voor ons om de Tweedekanswinkel te introduceren

Vanuit onze duurzaamheidsmissie is dit initiatief ontstaan om verspilling tegen te gaan! Wij bieden kwalitatief hoogwaardige producten aan met een aanzienlijke korting, zodat ze een tweede kans krijgen. Ons doel is dat iedereen toegang heeft tot kwalitatief goed brood.

Meer over Ons
Al 20 jaar voor een goed doel
Bakker Hilvers tweede kans

Al 20 jaar voor een goed doel

Onze verbondenheid met de maatschappij komt onder meer ook tot uiting in onze samenwerking met de Voedselbank Arnhem. Al meer dan 20 jaar doneren we overgebleven brood aan mensen in nood. Onze bakkers bakken bewust meer brood dan noodzakelijk, om te voldoen aan de hoge behoefte in Arnhem. Naast deze initiatieven zetten we ons ook op vele andere manieren in om mensen te helpen die het moeilijk hebben.

Meer over ons
Ruim keus voor iedereen
Bakker Hilvers tweede kans

Ruime keuze voor iedereen

Vanuit onze sterke maatschappelijke betrokkenheid openen we nu een Tweedekanswinkel. Hier bieden we kwaliteitsproducten van Bakker Hilvers aan tegen sterk gereduceerde prijzen. In onze Tweedekanswinkel vind je onder andere brood, broodjes, luxe broden, gebak, koekjes en meer!

Neem contact op
Wat geven wij een tweede kans

Populaire producten

Bestel via Whatsapp