Bakker Hilvers - Presikhaaf
Bakkerij Presikhaaf

Bakker Hilvers

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 08:30 – 17:30 uur
Zaterdag 08:00 – 17:00 uur

Ons adres
Hanzestraat 137
6826 MJ Arnhem

Contactdetails
026 – 750 34 44
bakker@hilvers.nl

Leidinggevende: Deniz

Bakker Hilvers - Presikhaaf
Bakker Hilvers

Bakker Presikhaaf

Je hebt jouw bakkerij in Presikhaaf gevonden! Eet je het liefst goed brood uit een echte bakkerij? In Arnhem ga je dan natuurlijk naar Bakker Hilvers. Al ruim 250 jaar zijn wij de bakker waar Arnhemmers hun dagelijkse brood kopen en hun gebak bestellen.

250 jaar de bakker voor inwoners van Arnhem

Al ruim 250 jaar de bakker voor inwoners van Arnhem

Ontstaan in 1767 in een knus bakkerijtje in de binnenstad van Arnhem hebben we nu 15 winkels in Arnhem en omgeving. Woon je in Presikhaaf, doe je je boodschappen in Winkelcentrum Presikhaaf of studeer je aan de HAN? Dan is onze winkel aan de Hanzestraat lekker dichtbij om écht lekker dagvers brood en gebak te kopen.

Online bestellen
Bakker Hilvers

Wij zijn jouw bakker om de hoek in Presikhaaf

Onze bakkerij ligt in het buitengedeelte van het winkelcentrum naast diverse supermarkten. Hier doe je dus handig al jouw boodschappen in één. Je pak melk, je bloemetje, je shampoo. Maar voor echt goed, lekker vers en ambachtelijk brood en gebak loop je dan natuurlijk ook even naar Bakker Hilvers. We hebben een assortiment van meer dan 100 broodsoorten en diverse broodjes en snacks. Dus ook voor een lekker tussendoortje kun je bij ons terecht.

Online bestellen
Wat heb je nodig van de bakker?
Bakker Hilvers

Wat heb je nog meer nodig van jouw bakker in de buurt?

Gebak natuurlijk! Lekkernijen! Dat treft, want behalve brood vind je in onze winkel ook van alles om de grote en kleine hoogtepunten in het leven te vieren. Je kunt jouw lievelingstompouce, mokkapunt of appelrondo ter plekke komen aanwijzen in onze vitrines, maar als je de hele afdeling in het ziekenhuis moet trakteren is online gebak bestellen handiger. Van gesorteerd gebak tot een slagroomtaart met foto, alles kan. Op de afgesproken dag en tijd staat het dan voor je klaar.

Online bestellen