Bakker Hilvers - Geitenkamp
Bakkerij Geitenkamp

Bakker Hilvers

Openingstijden 
Maandag t/m vrijdag 08:00 – 14:00 uur

Zaterdag 08:00 – 16.00 uur

Ons adres
Geitenkamp 15
6823 HC Arnhem

Contactdetails
026 – 750 34 42
bakker@hilvers.nl

Leidinggevende: Sylvia

Bakker Hilvers - Geitenkamp
Bakker Hilvers

Bakker Geitenkamp

Je hebt jouw ambachtelijke bakkerij in Arnhem gevonden! Eet je het liefst goed brood uit een echte bakkerij? Ook op de Geitenkamp ga je dan natuurlijk naar Bakker Hilvers. Al ruim 250 jaar zijn wij de bakker waar Arnhemmers hun dagelijkse brood kopen en hun gebak bestellen.

Al jaren de bakker voor inwoners van de Geitenkamp

Al jaren de bakker voor inwoners van de Geitenkamp

Het begon met een eeuwenoud bakkerijtje in de binnenstad van Arnhem, maar overgrootopa Heije Hilvers moest na de tweede oorlog al snel uitwijken naar een nieuwe locatie omdat de binnenstad van Arnhem in puin lag. Hij koos voor een nieuwe bedrijfsruimte op Monnikenhuizen en bouwde daar ons bedrijf uit. Nu hebben we 15 winkels in Arnhem en omstreken. Wij weten dus dat er veel goeds komt van de Geitenkamp! Nergens anders komen klanten zo trouw hun brood, broodjes, saucijzen en gebak bij ons halen, als op de Geitenkamp.

Online bestellen
Bakker Hilvers

Jouw bakker om de hoek op de Geitenkamp

Onze bakkerij ligt letterlijk aan de Geitenkamp naast de supermarkt. Woon je op de Geitenkamp? Dan kun je hier dus handig met je kinderen of als je minder goed ter been bent, je dagelijkse boodschappen doen. Voor jouw verse brood, een zak krentenbollen voor de woensdagmiddag of een warme saucijs hoef jij de bult niet af. Kom je liever met de auto? Dan is er altijd wel een plekje voor de deur om even te parkeren.

Online bestellen
Wat heb je nodig van de bakker?
Bakker Hilvers

Wat heb je nodig van jouw bakker?

Gebak natuurlijk! Lekkernijen! Dat treft, want behalve brood vind je in onze winkel ook van alles om de grote en kleine hoogtepunten in het leven te vieren. Het lekkerste slagroomgebak van Arnhem, grote verjaardagstaarten en mini gebakjes, cakes, koeken en natuurlijk (hoe kan het ook bij een bakker in Arnhem): Arnhemse meisjes. Je kunt jouw lievelingstompouce of appelrondo ter plekke komen aanwijzen in onze vitrines, maar als je trakteert is online gebak bestellen handiger. Van gesorteerd gebak tot een slagroomtaart met foto, alles kan.

Online bestellen
Bestel via Whatsapp