Generaties familie Hilvers
De 3e en 4e generatie

Familie Hilvers

Ik ben André Hilvers. Samen met mijn vrouw Mieke en onze drie zoons Wouter, Bas en Jeroen sta ik aan het roer van ons familiebedrijf: bakkerij Hilvers. Als gezin zijn we meer dan gemotiveerd om het bedrijf dat onze (overgroot)opa Heije Hilvers begon,  het bedrijf dat we met ooms, tantes, broers, zussen, neven en nichten hebben opgebouwd, verder te ontwikkelen. Het is onze ambitie om inwoners van Arnhem en omgeving nog heel lang te laten genieten van ons heerlijke brood en gebak, om een fijne plek te bieden voor werk en ontmoeting en om bij te dragen aan onze stad en regio.

Zo dragen we bij
Bakker Hilvers bezorgen
Bakker in Arnhem sinds 1767

Geschiedenis

In 1950 nam overgrootopa Heije Hilvers een bijna tweehonderd jaar oude bakkerij in de Arnhemse binnenstad over. Hij legde daarmee de basis voor ons mooie familiebedrijf in Arnhem. Inmiddels bouwen we al vier generaties voort op zijn kennis en ambacht en delen we zijn passie voor goed brood.

Lees meer over onze geschiedenis
Bakker Hilvers zet belangrijke duurzame stap
Op weg naar de duurzaamste bakkerij van Nederland

Bakkerij van de toekomst

We zijn trots op de geschiedenis van ons bedrijf en gemotiveerd om dit nog heel lang voort te zetten. Omdat we houden van ons mooie ambacht en omdat we onze missie als werkgever en ondernemer willen blijven uitdragen. Met de duurzame keuzes die we nu maken, kunnen we ook in de toekomst positief bijdragen in onze stad en regio.

Lees meer
Bestel via Whatsapp