Home Bakker Hilvers

Bakker Hilvers

Bakker Hilvers is Arnhems oudste bakkersbedrijf en nog altijd een familiebedrijf. De huidige directie bestaat uit Wilma Hilvers, Mieke Hilvers en André Hilvers. De bakkerij en het kantoor zijn gevestigd aan de Blankenweg in Arnhem. Inmiddels zijn er 15 winkelfilialen: 9 in Arnhem, 2 in Velp, 1 in Huissen, 1 in Rheden,1 in Duiven en 1 in Oosterbeek. Er werken ruim 140 mensen bij Bakker Hilvers. We hebben een Social afdeling waar we mensen met een indicatie activerend werk een plek bieden.

Lekker Vriendelijk

Onze klanten komen in onze winkels vanwege ons uitgebreide brood- en banketassortiment, en naar we hopen, ook om de prettige manier waarop we met hen omgaan.

Meer weten?

Lekker Anders

Bakker Hilvers heeft een aantal producten in het koek & cake assortiment met het label 'lekker anders'. Het assortiment varieert. Wat is het 'anders' aan Lekker Anders?

Meer weten?

Lekker Puur

Lekker Puur producten worden met oorspronkelijke ingrediënten en zo weinig mogelijk toevoegingen gemaakt. Simpel, geen kunst- en vliegwerk, maar traceerbaar en volgens een beproefd recept.

Meer weten?