Bakker Hilvers - Hoogkamp
Bakkerij Hoogkamp

Bakker Hilvers

AANGEPASTE ZOMER OPENINGSTIJDEN 

(geldig van 8 juli 2024 tot en met zaterdag 17 augustus 2024)

Maandag t/m zaterdag 08.00 – 14:00 uur
Openingstijden
Maandag en dinsdag 08:00 – 16:00 uur
Woensdag 08:00 – 14.00 uur
Donderdag en vrijdag 08:00 – 16:00 uur
Zaterdag 08:00 – 15:00 uur

Ons adres
Jozef Israelslaan 92a
6813 JG Arnhem

Contactdetails
026 – 750 34 43
bakker@hilvers.nl

Leidinggevende: Stephanie

Bakker Hilvers - Hoogkamp
Bakker Hilvers

Bakker Hoogkamp

Je hebt jouw buurtbakker op de Hoogkamp gevonden! Eet je het liefst goed brood uit een echte bakkerij? Op de Hoogkamp ga je dan natuurlijk naar Bakker Hilvers. Al ruim 250 jaar zijn wij de bakker waar Arnhemmers hun dagelijkse brood kopen en hun gebak bestellen.

250 jaar de bakker voor inwoners van Arnhem

Al jaren de bakker voor inwoners van de Hoogkamp

Ontstaan in 1767 in een knus bakkerijtje in de binnenstad van Arnhem hebben we nu 15 winkels in Arnhem en omgeving. Woon je op de Hoogkamp met de meeste winkelvoorzieningen toch wat verder weg? Via ons knusse winkeltje aan de Jozef Israëlslaan heb je wel een heerlijk uitgebreid assortiment van ambachtelijk, dagvers brood en gebak binnen handbereik.

Online bestellen
Bakker Hilvers

Het buurtbakkertje op de Hoogkamp

Onze bakkerij aan de Jozef Israëlslaan is een voormalig woonhuis. Klein maar fijn! Hier kun je handig met je kinderen of als je minder goed ter been bent, je dagverse brood, een zak krentenbollen voor de woensdagmiddag of een verjaardagstaart kopen. Kom je liever met de auto? Dan is er altijd wel een plekje voor de deur om even te parkeren. Zonder parkeerkosten.

Online bestellen
Wat heb je nodig van de bakker?
Bakker Hilvers

Wat heb je nog meer nodig van jouw bakker in de buurt?

Gebak natuurlijk! Lekkernijen! Dat treft, want behalve brood vind je in onze winkel ook van alles om de grote en kleine hoogtepunten in het leven te vieren. Het lekkerste slagroomgebak van Arnhem, grote verjaardagstaarten en mini gebakjes, cakes, koeken en natuurlijk (hoe kan het ook bij een bakker in Arnhem): Arnhemse meisjes. Je kunt jouw lievelingstompouce of appelrondo ter plekke komen aanwijzen in onze vitrines, maar als je uit ons hele assortiment wilt kunnen kiezen, is vooraf online gebak bestellen handiger. Van gesorteerd gebak tot een slagroomtaart met foto, alles kan. Op de afgesproken dag en tijd staat het dan voor je klaar.

Online bestellen
Bestel via Whatsapp