dieet of allergie
Spaar voor gratis brood en gebak met een klantaccount

Voordeel sparen

Bij Bakker Hilvers kun je elektronisch punten sparen. Deze punten kun je inzetten voor korting of gratis producten. Voor elke €2,50 die je besteedt, ontvang je 5 punten. Bij besteding van €10 ontvang je dus 20 punten. Elk punt is 1 cent waard. 100 punten is dus €1 korting. Je kunt gespaarde punten inzetten op het moment dat je een product koopt. De waarde van jouw punten wordt dan in mindering gebracht van het kassabedrag. Als er op jouw account twee jaar lang geen punten zijn ingezet, vervallen ze.

Online bestellen
Zo krijg je een klantaccount
Bakker Hilvers

Zo krijg je een klantaccount

Met een klantaccount kun je punten sparen. Wil je sparen voor gratis producten? Vraag dan in één van onze filialen een klantaccount aan. De winkelmedewerker vraagt dan naar je naam, postcode en huisnummer en maakt hiermee binnen een paar minuten een account voor je aan. Wij gaan zorgvuldig, in lijn met de privacyregels, met jouw gegevens om. Wat dat betekent, lees je in ons privacy statement.

Bekijk ons privacybeleid
4e generatie Hilvers
Bakker Hilvers

Punten sparen in de winkel

Bij elke aankoop spaar je punten. Geef bij het afrekenen van je boodschappen aan dat je punten spaart. Onze medewerkers vragen dan naar je postcode en huisnummer en voeren die in de kassa in. Na de controle van jouw naam worden de punten automatisch bijgeschreven op je klantaccount. Je bijgewerkte puntensaldo kun je vinden op je kassabon.

Online bestellen
Zo spaar je punten bij online bestellen
Bakker Hilvers

Punten sparen bij je online bestelling

Bestel je via onze webwinkel? Als je klantaccount gekoppeld is aan je bestelaccount, spaar je automatisch punten. Als je niet weet of beide accounts gekoppeld zijn (bijvoorbeeld omdat je al een klantaccount had voordat je begon met online bestellen) vraag dan in de winkel of ze dit voor je willen controleren en aanpassen of stuur een mailtje naar bakker@hilvers.nl.

Online bestellen
lokaal zakendoen
Samen goed doen in de stad en regio

Spaar voor jouw doel

We vinden het belangrijk om lokale verenigingen, clubs en goede doelen te steunen. Ook dat kan met onze spaarpunten. Bij sponsoring lees je hoe je met punten van Bakker Hilvers jouw club of goede doel kunt steunen.

Sponsoring
Bestel via Whatsapp