Home Bakker Hilvers Sponsoring

Sponsoring

Bakker Hilvers is sponsor van onder andere Voedselbank Arnhem, Ome Joop's Tour en KIVA. De medewerkers van Bakker Hilvers bestemmen bovendien ieder jaar de 'pot' voor een zelf gekozen goed doel. Heb jij een goed doel waarvoor je sponsors zoekt?

Hilvo's sparen voor verenigingen, scholen en clubs
Het is mogelijk om Hilvo's te sparen voor een evenement, het koor, de sportclub, de school van de kinderen of de vereniging waar je lid van bent. Je spaart hiervoor de gewone Hilvo's die je in de winkel meekrijgt. Je spaart dan echter niet voor producten, maar je doneert ze aan de vereniging van jouw keuze.
 
Een paar spelregels:
1 - Om als club of vereniging in aanmerking te komen voor Hilvo sponsoring vul je vooraf een sponsorverzoek in. Je ontvangt altijd een bevestiging, waarbij Bakker Hilvers beslist of jouw doel in aanmerking komt voor Hilvo-sponsoring. Je kunt verzoeken voor het jaar 2019 t/m 30 juni 2019 indienen. Verzoeken die na 1 juli worden gedaan komen in aanmerking voor het volgende kalenderjaar.
 
2 - Je kunt aangeven of je met producten of geld gesponsord wilt worden.
 
Als je kiest voor producten is 1 "Sponsorhilvo" € 0,10 waard. Heb je dus 1.000 Hilvo's gespaard, dan kun je voor € 100,-- aan producten kiezen. Het maximum per kalenderjaar is 15.000 Hilvo's (dus € 1.500 aan producten) per vereniging. Als je kiest voor sponsoring in geld is 1 "Sponsorhilvo" € 0,05 waard. Heb je 1.000 Hilvo's gespaard, dan kun je voor € 50,-- aan sponsorgeld ontvangen. Het maximum per kalenderjaar is 15.000 Hilvo's (dus € 750,--) per vereniging. 
 
3 - Voor afrekening kun je een afspraak maken via bakker@hilvers.nl. Hiervoor krijg je dan een declaratieformulier toegezonden. Afrekening gaat in eenheden van 250 Hilvo's (dus 250, 500 etc. Hilvo's per afrekening). 
 
Recente voorbeelden van sponsoring:
Stichting Ome Joop's Tour
Voedselbank Arnhem
Honden Sport Vereniging K.C. Arnhem en Omstreken
Stichting Bushi Arnhem
Drum- en showfanfare Mr. H.M. v.d. Zandt te Velp
Stichting Schoolplein de Toonladder
A.T.C. de Groene Kamer
Droomreis Armenië - Kruiskerk Arnhem
Stichting Cordaad
 

Heb je een evenement of activiteit die je graag wil laten sponsoren?

Bedankt voor je aanvraag. Je hoort spoedig van ons!