Bakker Hilvers Velp-Zuid
Bakkerij Velp (Zuid)

Bakker Hilvers

AANGEPASTE ZOMER OPENINGSTIJDEN 

(geldig van 8 juli 2024 tot en met zaterdag 17 augustus 2024)

Maandag t/m zaterdag 08.30 – 16:00 uur

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 08:30 – 17:30 uur
Zaterdag 08:00 – 17:00 uur

Ons adres
Churchillplein 73
6883 EW Velp

Contactdetails
026 – 750 34 46
bakker@hilvers.nl

Leidinggevende: Loes

Bakker Hilvers - Velp Zuid

Bakkerij Velp-Zuid

Je hebt jouw ambachtelijke bakkerij in Velp gevonden! Eet je het liefst goed brood uit een echte bakkerij? In Velp ga je dan natuurlijk naar Bakker Hilvers. Sinds 2004 zijn wij de bakker waar veel inwoners uit Velp hun dagelijks brood kopen en hun gebak bestellen. Ontstaan in 1767 in een knus bakkerijtje in de binnenstad van Arnhem hebben we nu 15 winkels in Arnhem en omgeving. Woon of werk je in Velp-Zuid of zit je in Velp-Zuid op school? Dan is onze winkel aan het Churchillplein lekker dichtbij om écht lekker dagvers brood en gebak te kopen. Zit je veel op de weg en kom je rond lunchtijd langs Knooppunt Velperbroek? Dan is een kleine omweg langs deze winkel van Bakker Hilvers snel gemaakt.

Bakker Hilvers

Wij zijn jouw bakker om de hoek in Velp-Zuid

Onze bakkerij ligt in het winkelcentrum nabij Velperbroek naast diverse supermarkten. Hier doe je dus handig al jouw boodschappen in één. Je pak melk, je bloemetje, je shampoo. Maar voor echt goed, lekker vers en ambachtelijk brood en gebak loop je dan natuurlijk ook even naar Bakker Hilvers. We hebben een assortiment van meer dan 100 broodsoorten en diverse broodjes en snacks.

Online bestellen
Wat heb je nodig van de bakker?
Bakker Hilvers

Wat heb je nog meer nodig van jouw bakker in de buurt?

Gebak natuurlijk! Lekkernijen! Heerlijk slagroomgebak, grote verjaardagstaarten en mini gebakjes, cakes, koeken en natuurlijk (hoe kan het ook bij een bakker met Arnhemse roots): Arnhemse meisjes. Je kunt jouw lievelingstompouce of appelrondo ter plekke komen aanwijzen in onze vitrines, maar als je de hele afdeling in het ziekenhuis moet trakteren is online gebak bestellen handiger. Van gesorteerd gebak tot een slagroomtaart met foto, alles kan.

Online bestellen
Bestel via Whatsapp