Zoek jij een winkelbaantje of wil je impact maken? Doe de check!

Als winkelmedewerker help je diverse klanten aan hun dagelijks brood. Van  jonge gezinnen tot senioren, van mensen met haast tot mensen met zeeën van tijd voor een praatje, van mensen die alles kunnen eten tot mensen die bijna niets verdragen. Bovendien ben je er, dankzij onze heerlijke producten ook voor onze klanten op het moment dat ze het leven willen vieren. Kortom: een dag werken als winkelmedewerker in en bakkerswinkel is een dag meeleven met mensen. Wil jij op een simpele manier een positieve impact maken op het het leven van veel mensen? Dan is past de functie van winkelmedewerker in een bakkerij bij jou.

Impact maken doe je nog meer als je kiest voor Bakker Hilvers. Ons familiebedrijf heeft op allerlei manieren een positieve impact in Arnhem en omgeving. Bijvoorbeeld omdat we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt ruimte bieden voor ontwikkeling, omdat we kiezen voor duurzame Nedertarwe als grondstof en en omdat we sociale initiatieven zoals de Voedselbank en Ome Joop’s Tour structureel steunen. Wij geloven dat delen de wereld mooier maakt en dat als je veel ontvangen hebt, je ook veel kunt geven. Wij geloven dat we van betekenis zijn met ons bedrijf en onze producten als we ruimhartig delen. Raakt dit bij jou een gevoelige snaar? Dan pas jij helemaal in onze werkfamilie.

Bij Bakker Hilvers werken we bijna de klok rond. Ook jouw werkdag kan regelmatig vroeg beginnen. Als je om 08.00 uur een winkel moet openen, ben je er al om 07.00 uur om alles voor te bereiden. Als jij moet afsluiten, ben je er tot het einde van de middag. Zaterdag is een belangrijke dag in onze winkels. Dus je werkt ook een aantal zaterdagen per maand. Daar staat tegenover dat we op zondag met z’n allen vrij zijn. Natuurlijk is er binnen het winkelteam waar je werkt, ruimte om roosters en tijden met elkaar af te stemmen zodat je voldoende afwisseling hebt en vrije tijd eerlijk wordt verdeeld. Door alle feestdagen is het in december alle hens aan dek in onze bakkerij en onze winkels. Het is ook een gezellige en sfeervolle tijd waarin we samen onze klanten voorzien van al de heerlijke decemberproducten. Het is voor ons bedrijf ook een heel belangrijke en drukke tijd. We zetten echt samen de schouders eronder en de afspraak  is daarom ook niemand verlof opneemt. Passen deze werktijden bij jouw privé-situatie en mogelijkheden? Dan is dit jouw baan.

Wacht niet langer en solliciteer direct op deze leuke functie bij het leukste familiebedrijf van Arnhem!

Solliciteren

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 1 MB, Max. aantal bestanden: 2.