Home Bakker Hilvers Werken bij

Werken bij

Bakker Hilvers is een familiebedrijf met 14 vestigingen. De bakkerij met hoofdkantoor in Arnhem en 14 winkelfilialen: 9 in Arnhem, 1 in Velp, 1 in Huissen, 1 in Duiven, 1 in Rheden en 1 in Oosterbeek. Dagelijks maken wij een groot assortiment vers brood en banket en verkopen dat aan meer dan 20.000 mensen in Arnhem en omgeving. Er werken ruim 100 mensen bij Bakker Hilvers.

In ons logo, op onze gevels, auto's, verpakkingsmaterialen en bedrijfskleding vind je deze woorden: Bakker Hilvers, lekker vriendelijk. Vriendelijkheid vinden we net zo belangrijk als een uitgebreid assortiment van goede en lekkere producten. 

Vriendelijkheid is de basis waarmee we

  • uiting geven aan de christelijke identiteit van ons bedrijf;
  • het goede imago van ons bedrijf bewaken en behouden;
  • met elkaar omgaan, zodat iedereen zich veilig en thuis voelt en zichzelf kan zijn;
  • agressie, racisme, discriminatie (in welke vorm dan ook) en (seksuele) intimidatie bestrijden en voorkomen.

Regelmatig hebben we vacatures, bijvoorbeeld voor verkoopmedewerkers, zaterdaghulpen tot logistiek medewerkers. We selecteren kandidaten die lekker vriendelijk aan bovenstaande doelen bijdragen. Dat is eerst en vooral een kwestie van willen. Heb je geen hoge opleiding of een achterstand op de arbeidsmarkt maar wel de juiste instelling? Dan ben je bij ons ook van harte welkom. 

We zorgen voor een goed inwerkprogramma en begeleiding. Een bijzondere werkplek is onze leerbakkerij met winkel aan de Broerenstraat: Bakker Hilvers Social. Deze bakkerij is een  initiatief van Bakker Hilvers  waar we extra begeleiding bieden door leermeesters en waar het werktempo wat lager ligt.