Home Bakker Hilvers Spaaractie

Spaaractie

Bij Bakker Hilvers kun je elektronisch punten te sparen. Deze kun je inruilen voor gratis producten. Om punten te sparen heb je een digitaal klantaccount nodig. 
Wil je sparen voor gratis producten? Geef dan in één van onze filialen aan dat je een digitaal klantaccount wilt. Onze medewerkers kunnen deze via de kassa voor je aanmaken. Ze hebben hiervoor je postcode en huisnummer nodig. Wij gaan zorgvuldig, in lijn met de privacy-regels, met deze gegevens om. Wat dat betekent, lees je in ons privacy statement.
 
Geef bij de kassa aan dat je punten spaart als onze medewerkers daarnaar vragen. Ze vragen dan naar je naam of naar de postcode en huisnummer (als de naam veel voorkomt) en voeren die in de kassa in. De punten worden automatisch bijgeschreven op je klantaccount. Elk punt is 1 cent waard. 100 punten is dus 1 euro korting. Je actuele saldo kun je vinden op je kassabon. Per € 2,50 ontvang je 5 punten. Bij besteding van € 10 ontvang je dus 20 punten, wat 20 cent waard is. Dat is dus voor onze vaste klanten die sparen in dit geval een "spaar-korting" van 2%!
 
Bestel je geregeld via onze webwinkel? Laat de accounts dan koppelen (dat kan door dit door te geven in de winkel waar u komt of een mailtje te sturen). 
Als er twee jaren lang niets is besteld of afgenomen vervallen de punten.
 
Sparen voor een goed doel
We vinden het belangrijk om met Hilvo’s lokale verenigingen, clubs en goede doelen te steunen. Ook dat kan met elektronische punten. Je leest er alles over bij sponsoring.

Bakker Hilvers staat graag voor u klaar.

Bedankt, wij nemen indien nodig zo spoedig mogelijk contact met je op.