Home Bakker Hilvers Ons manifest

Ons manifest

2020 stond in het teken van terugblikken waar we vandaan komen, stilstaan bij wat ons vandaag drijft en onder woorden brengen waar we op hopen voor de toekomst. Dit denkwerk heeft geleid tot dit manifest waarmee we koers zetten naar de toekomst.

1. Geloof in Jezus

God heeft alles geschapen. Elk mens. Hij heeft de wereld lief en Jezus gezonden om zijn leven voor ons te geven. Daarom leven wij voor Hem. Voor Hem doen wij ons werk.

2. Familie

Ieder mens verdient familie. Daar word je gezien en gehoord. Daar deel je lief en leed. Daar worden je talenten en gaven ontdekt. Daar word je geliefd. Zo'n familie willen wij zijn voor werknemers en klanten. Wees welkom!

3. Brood

Brood is een van de oudste producten ter wereld. Brood is een primaire levensbehoefte voor ieder mens. Brood is eerlijk. Brood leeft en verrrijkt het leven. Brood kun je delen. Ontdek het maar.

4. Sociaal

Ieder mens heeft een ander nodig. Dat is een voorrecht en geen last. In onze winkels hebben we een luisterend oor. We stellen ons bedrijf open voor kwetsbare mensen die een arbeidsplaats nodig hebben. We doneren aan de voedselbank. Zo bouwen we aan een sociale samenleving. Doe je mee?

5. Zorgvuldig met de aarde

We kopen bewust meel en ingrediënten in waarbij we letten op een eerlijke beloning van de leveranciers. Daarbij letten we erop dat de aarde zo min mogelijk belast wordt. Help je mee? 

Als bestaande én nieuwe generatie Hilvers zetten we ons met en voor onze medewerkers in om dit manifest in onze bedrijfsvoering en ons dagelijks werk door te laten klinken.

Desembrood

Onze klanten komen in onze winkels vanwege ons uitgebreide brood- en banketassortiment, en naar we hopen, ook om de prettige manier waarop we met hen omgaan. Wij willen bakker blijven door met onze servicegerichte teams klantvriendelijk en kwaliteitsbewust te zijn voor onze klanten.

Direct bestellen arrow_forward