07-11-2017

Waar gaan die lekkere broodjes heen?

Bakker Hilvers sponsort het Nationaal Schoolontbijt. Dit jaar zetten in totaal 612 leerlingen van OBS Da Vinci, Cosmicus Basisschool en de Pieter Jongelingschool in Arnhem en de Prins Bernhardschool in Velp hun tanden in lekkere Hilvers boterhammen!

Home Nieuws Waar gaan die lekkere broodjes heen?

Van 6 t/m 10 november is het de week van het Nationaal Schoolontbijt. In deze week leren 550.000 basisschoolkinderen in Nederland met lespakketten dat een goed ontbijt energie geeft, belangrijke voedingsstoffen levert, zorgt voor een goede stoelgang, helpt een gezond gewicht te houden en vooral heel gezellig is.

Natuurlijk hoort daar een heerlijk gezond en gezellig gezamenlijk ontbijt bij. Ondernemers uit de buurt van de 2.900 deelnemende scholen zorgen voor het verse bruine en volkorenbrood, krentenbollen en mueslibollen, het beleg en het drinken.

Bakker Hilvers doet sinds jaar en dag van harte mee aan deze actie. Dit jaar zetten in totaal 612 leerlingen van OBS Da Vinci, Cosmicus Basisschool en de Pieter Jongelingschool in Arnhem en de Prins Bernhardschool in Velp hun tanden in lekkere Hilvers boterhammen!

Terug naar overzicht