07-05-2018

Voor de allerliefste moeder

Zondag 13 mei a.s. is het Moederdag. De één vindt het commerciële onzin, de ander juist een mooie aanleiding om zijn/haar moeder of de moeder van zijn/haar kinderen in het zonnetje te zetten.

Home Nieuws Voor de allerliefste moeder

Zondag 13 mei a.s. is het Moederdag. De één vindt het commerciële onzin, de ander juist een mooie aanleiding om zijn/haar moeder of de moeder van zijn/haar kinderen in het zonnetje te zetten. Hoe groot of hoe klein je het ook wilt vieren, wij helpen je erbij!

Deze week hebben we een speciaal assortiment moederdaggebak, zoals roze soezen en tompoucen met aardbeienbavaroise, hartvormige gebakjes, kwarkgebakjes, een lekker Moederdagtaartjeheerlijke gebakjes met verse aardbeien en op vrijdag en zaterdag roze mergpijpen van onze bakkers van Van Eigen Deeg. Niet alles staat online, maar laat je verrassen in onze winkels!

Ga je voor een grotere verrassing, kies dan zo'n lekkere Verwenbox voor een uitgebreid ontbijt of een gezellige borrel. Versier 'm zelf of met de kinderen voor een extra persoonlijk cadeau. Zelf niet zo creatief? Er is een 'limited edition' van mooie, met de hand versierde boxen. Deze zijn gemaakt in het kader van een sponsorproject van een groep jongeren die deze zomer vrijwilligerswerk gaat doen in Kenia.

Terug naar overzicht