13-09-2018

Too good to go: Wij doen mee!

Met de Too good to go app koop je voor een lage prijs het eten dat overblijft van de lokale bakker of supermarkt, zodat het niet in de prullenbak verdwijnt.

Too good to go
Home Nieuws Too good to go: Wij doen mee!

In Nederland wordt een hoop voedsel weggegooid, zowel door consumenten als bedrijven. Om hier wat tegen te doen is de app Too Good To Go geïntroduceerd. Met deze app koop je voor een lage prijs het eten dat overblijft van de lokale bakker of supermarkt, zodat het niet in de prullenbak verdwijnt. Open je de app, dan zie je direct de meest dichtstbijzijnde locaties. Heeft een locatie een rood stipje, dan is er vandaag geen voedsel te koop. Staat er een groen stipje, dan krijg je informatie over wat te halen is, hoeveel dat kost en wanneer je het op kunt halen. 

Onder andere bakkers, restaurants, biologische winkels en supermarkten doen mee. Ook  een aantal filialen van bakker Hilvers doen mee.

Onze medewerkers vullen de Magic Box met allerlei lekkers dat op dat moment over is. De inhoud kan dus van dag tot dag verschillen. Zou houden we het spannend. Neem je eigen tas mee als dat kan. Dan verspillen we samen ook nog minder papier en plastic.

Terug naar overzicht