14-04-2021

Ook bij Bakker Hilvers klopt een geel-zwart hart!

In verband met de bekerfinale kleuren de winkels van Hilvers a.s. vrijdag en zaterdag in Vitessekleuren met geel-zwart gebak.

Home Nieuws Ook bij Bakker Hilvers klopt een geel-zwart hart!

In de gelederen van Bakker Hilvers klopt overduidelijk een geel-zwart hart! Met de bekerfinale tegen Ajax in het vooruitzicht kleuren de bakkerij en de winkels dus langzaam maar zeker in Vitessekleuren.

Deniz Uyanik, commercieel winkelbegeleider van Bakker Hilvers: als echt ‘Ernums’ bedrijf staan we natuurlijk pal achter Vitesse en doen we graag mee met de actie om de stad geel-zwart te kleuren. Vooral nu er geen supporters kunnen afreizen naar de Kuip, maken we er hier maar een feestje van! We hebben de posters en vlaggen al in huis om onze winkels mee te versieren en vrijdag en zaterdag kleuren onze vitrines geel-zwart met speciale Vitesse tompouces, geel-zwèrte roomsoezen en natuurlijk onze beroemde reuzemergpijpjes naar het recept van opa Hilvers.’

Die geel-zwarte reuzemergpijpen waren de eerste officiële opdracht voor de medewerkers van Hilvers Social Projects dat op 8 april jl. is gestart. In deze leerbakkerij in de Arnhemse binnenstad doen mensen onder leiding van gediplomeerde leermeesters activerend werk of werkervaring op om door te kunnen stromen naar een betaalde baan. 

Wilma Hilvers, directeur Hilvers social projects: ‘het maken van deze mergpijpen is handwerk en te arbeidsintensief voor onze reguliere bakkerij, maar onze medewerkers in de leerbakkerij kunnen er wél alle aandacht aan geven. Dat ze deze week speciaal in Vitesse-kleuren worden gemaakt, werd bijna nog ‘een dingetje’, omdat er ook Ajaxsupporters onder de bakkers zijn.

Wilma, met knipoog: ‘Bij Hilvers Social Projects willen we dat iedereen zich thuis voelt, ongeacht zijn capaciteiten, achtergrond, en ja, zelfs zijn of haar voetbalvoorkeur. Speciaal voor deze bakker hebben we dus ook een paar rood-witte mergpijpen gemaakt.’

Terug naar overzicht