09-03-2021

Mooie plannen #2: Terug in Oosterbeek!

Na 18 jaar zijn we weer terug in Oosterbeek met een prachtige, sfeervolle winkel aan de Utrechtseweg 106.

Home Nieuws Mooie plannen #2: Terug in Oosterbeek!

Op 5 maart jl. hebben we de deuren geopend van ons nieuwe filiaal op de hoek van Utrechtseweg 106 en de Wilhelminastraat in Oosterbeek. In dit sfeervolle winkelpand is niet alleen een winkel, maar ook het chocoladeatelier van Grand Pasteur by Hilvers gevestigd. Klanten in de winkel kunnen zo via de grote ramen een blik werken op onze chocolatiers terwijl ze de mooiste chocoladecreaties maken.

Wouter Hilvers (r): “het realiseren van deze winkel is voor mijn twee broers en mij de eerste officiële stap om medeverantwoordelijkheid te dragen voor ons familiebedrijf. In de afgelopen weken hebben we samen en met hulp van leveranciers het pand grondig verbouwd. We zijn supertrots op het eindresultaat! Het is een sfeervolle en ruim opgezette winkel geworden waar we hopelijk veel klanten gaan ontvangen.” 

We hebben er alle vertrouwen in dat dat laatste gaat lukken. Al voor de opening kregen we regelmatig vragen van voorbijgangers of we al open waren en op de dag van de opening was het, uiteraard coronaproof, gezellig druk.

Terug naar overzicht