04-01-2021

Mooie plannen #1: Grand Pasteur

Bakker Hilvers blijft in beweging, ook in 2021! Voor de jaarwisseling werd de samenwerking met chocolatier Grand Pasteur bekrachtigd en deze wordt nu concreet uitgewerkt.

Home Nieuws Mooie plannen #1: Grand Pasteur

Bakker Hilvers blijft in beweging, ook in 2021! Zo is voor de jaarwisseling de samenwerking met chocolatier Grand Pasteur bekrachtigd en wordt die nu concreet uitgewerkt.

 

Bonbons van Grand Pasteur zijn bijzonder. Ze zijn gemaakt met de beste (Cacao Barry) chocolade en andere pure ingrediënten, maar het is vooral het bevlogen vakmanschap van chocolatier Anne dat ervoor zorgt dat elke bonbon een exclusief kunstwerkje wordt. 

Dat de unieke producten van Anne potentie hebben ziet iedereen, maar die potentie maximaal benutten is werk voor meer dan één persoon. Het is de reden waarom Grand Pasteur en Bakker Hilvers hebben besloten om te gaan samenwerken. Zo wordt het mogelijk om én te blijven werken aan mooi chocolade maatwerk én te werken aan de innovatie en groei van Grand Pasteur.

De productielocatie van Grand Pasteur gaat verhuizen van Dieren naar Oosterbeek. Bakker Hilvers start daar een nieuwe bakkerswinkel met daarbij een open chocolaterie. Een geweldige nieuwe werkplek waar het werk van Anne en het bijzondere chocoladeproces gevolgd (en bewonderd!) kan worden.

Terug naar overzicht