22-02-2019

Goede start voor Bakker Hilvers in Rheden

Op 14 februari jl. hebben we aan de Groenestraat 73 in Rheden ons 14e filiaal geopend. De eerste signalen zijn in ieder geval goed! Het was het lekker druk in de winkel!

Bakker Hilvers Rheden
Home Nieuws Goede start voor Bakker Hilvers in Rheden

Op 14 februari jl hebben we aan de Groenestraat 73 in Rheden ons 14e filiaal geopend. Als directie en (banket)bakkersteam van Bakker Hilvers hopen we dat alle Rhedenaren de weg naar onze winkel weten te vinden, zodat we hen kunnen overtuigen met ons uitgebreide assortiment brood en banket, en dan vooral ons (desem)brood uit de vloeroven. De eerste signalen zijn in ieder geval goed! In de eerste week was het lekker druk in de winkel!

Voor de Rhedenaren is een bakkerij op dit adres een vertrouwd gezicht, want 20 jaar lang was Bakkerij Ariese hier gehuisvest. Toen Wim Ariese besloot te stoppen met zijn werk als bakker (en daarmee ook met het bedrijf) kwam Bakker Hilvers in beeld om de zaak en ook de medewerkers over te nemen. 

Op 2 februari sloten de deuren van Bakkerij Ariese, om na een korte verbouwing gingen op 14 februari weer open te gaan als Bakker Hilvers. Liefhebbers van ambachtelijk brood-en banket hebben dus niet lang ‘zonder’ gezeten. 


Woensdagmiddag 27 februari a.s. vindt de officiële opening plaats door burgemeester Van Eert van Gemeente Rheden.

 

Terug naar overzicht