13-04-2021

Arnhems Complimentje voor Bakker Hilvers

Bakker Hilvers heeft het Arnhems complimentje van 2021 ontvangen uit handen van wethouder Jan van Dellen.

Home Nieuws Arnhems Complimentje voor Bakker Hilvers

Wilma en André Hilvers ontvingen gisteren uit handen van wethouder Jan van Dellen de Gouden-kei-speld van de Arnhemse Uitdaging voor hun inzet voor Arnhemse maatschappelijke organisaties.

Het Arnhems Compliment is een jaarlijkse waarderingsprijs van de Arnhemse Uitdaging voor twee commerciële bedrijven / ondernemers uit Arnhem die het afgelopen jaar veel hebben gedaan voor lokale maatschappelijke organisaties (maatschappelijk betrokken ondernemen). Met deze prijs bedanken wij bedrijven voor hun bijdrage aan de lokale samenleving en willen we andere bedrijven inspireren om zich ook in te zetten.

De beoordeling van de jury: "Bakker Hilvers doneert al jaren wekelijks ruim 800 broden aan Voedselbank Arnhem en bakte in 2020 zelfs extra aangezien alles op was door het hamsteren. Ze sponsoren een groep van Ome Joop’s Tour en verzorgen broodjes bij de evenementen. Vanuit de winkels ondersteunen ze allerlei buurtinitiatieven en zijn actief als het gaat om stageplekken en re-integratie. Door dit soort maatschappelijke inzet in natura draagt Bakker Hilvers bij aan een mooiere lokale samenleving waarin vrijwilligers hun werk beter en leuker kunnen doen. Dat is een compliment waard!"

Het compliment sluit aan op de nieuwe toekomstvisie van Bakker Hilvers waarin delen een prominente plaats heeft gekregen.

Terug naar overzicht