Nieuws

Lees hier het laatste nieuws van bakker Hilvers....

Moederdag
07
Mei
2018
16
Apr
2018

Nieuw! De ontbijtverwenbox en de borrelverwenbox

Nieuw bij Bakker Hilvers: de ontbijt-verwenbox en de borrel-verwenbox. Leuk als je iets te vieren hebt, leuk om cadeau te geven!

10
Apr
2018

Hoeveel weet jij van desem?

Hoeveel weet jij van desem? Test het hier en maak kans op een workshop desembrood bakken in onze bakkerij!

Desem
15
Maa
2018

Antwoorden op de quiz 'wat zie je hier?'

Er is veel gereageerd op onze miniquiz: wat zie je hier? Heel veel deelnamers gaven een kort en bondig, juist antwoord: desem of zuurdesem. Maar wat is dat precies? Je leest het hier. Uit alle goede antwoorden hebben we drie winnaars getrokken.

16
Nov
2017

Spaar je mee met onze #lekkervriendelijk actie?

Doneer jouw Hilvo's en deel een glimlach uit aan mensen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken! #lekkervriendelijk

12
Nov
2017

Broodtapas met Roggeknar

Roggeknar is een heerlijk gevuld meergranenbrood op basis van voordeeg en lekker gevuld met rozijnen, cashewnoten, zonnebloempitten, haver en gebroken gerst. Een lekkere variatie bij de broodmaaltijd, maar Roggeknar heeft meer capaciteiten!

Nationaal Schoolontbijt 2017
07
Nov
2017

Waar gaan die lekkere broodjes heen?

Bakker Hilvers sponsort het Nationaal Schoolontbijt. Dit jaar zetten in totaal 612 leerlingen van OBS Da Vinci, Cosmicus Basisschool en de Pieter Jongelingschool in Arnhem en de Prins Bernhardschool in Velp hun tanden in lekkere Hilvers boterhammen!

16
Okt
2017

Gezocht! Enthousiaste en flexibele collega in de bakkerij

Wij zoeken een nieuwe collega in de bakkerij voor de bezorging van vers brood en gebak, orders picken en producten verdelen. Interesse? mail naar bakker@hilvers.nl

23
Jun
2017

Op zaterdag 24 juni sluiten wij om 14.00 uur.

Zaterdag 24 juni sluiten wij al onze filialen om 14.00 uur om onze 250ste verjaardag te vieren met al onze medewerkers. Onze excuses voor eventueel ongemak. Maandag de 26ste staan we natuurlijk weer voor u klaar!

×

Zoekresultaten