Nieuws

13 januari 2020

Hilvo's definitief vervangen door electronische punten

Met ingang van 1 januari a.s. zijn we gestopt met de uitgifte van de kartonnen Hilvo's. Per die datum kun je dus alleen nog elektronisch punten sparen.

13 januari 2020

Kwarkbol met cranberry en chocolade

Nu verkrijgbaar! Onze bekende kwarkbol, maar dan met cranberry en witte chocolade. Even iets anders!

15 oktober 2019

Hilvers vervangt Hilvo's voor spaarpunten

Bakker Hilvers stopt met de kartonnen Hilvo. In plaats daarvan introduceren we een elektronisch spaarsysteem.

30 september 2019

Herfstspecial: kastanjebrood

In de maand oktober verkrijgbaar: kastanjebrood! Met de heerlijke smaak van de herfst dankzij tamme kastanjes, walnoot, boekweit en lijnzaad.

19 augustus 2019

Weer naar school!

School is weer begonnen. Met de broodaanbieding van bakker Hilvers kom je de eerste week goed door.

24 april 2019

Bakker Hilvers Hofleverancier!

Bakker Hilvers mag zich Hofleverancier noemen. Het bijbehorende Koninklijk Wapen wordt op 25 april onthuld door burgemeester Marcouch.

22 februari 2019

Goede start voor Bakker Hilvers in Rheden

Op 14 februari jl. hebben we aan de Groenestraat 73 in Rheden ons 14e filiaal geopend. De eerste signalen zijn in ieder geval goed! Het was het lekker druk in de winkel!

22 november 2018

We zijn beste familiebedrijf van Gelderland 2018!

Bakker Hilvers is verkozen tot Beste Familiebedrijf van Gelderland 2018

13 september 2018

Too good to go: Wij doen mee!

Met de Too good to go app koop je voor een lage prijs het eten dat overblijft van de lokale bakker of supermarkt, zodat het niet in de prullenbak verdwijnt.

24 juli 2018

Hitteplan

Vanwege het in werking stellen van het hitteplan passen wij onze winkelopeningstijden aan op woensdag 25, donderdag 26, vrijdag 27 en zaterdag 28 juli.

24 mei 2018

Bakker Hilvers in actie voor de bij

Met ingang van 28 mei starten we met de campagne 'Lekker BIJ-zonder!'. In deze campagne staan producten centraal die gezoet zijn met honing. Dit natuurproduct dat steeds vaker wordt toegepast als alternatief voor geraffineerde suikers en dat past goed in onze Lekker Puur gedachte.

7 mei 2018

Voor de allerliefste moeder

Zondag 13 mei a.s. is het Moederdag. De één vindt het commerciële onzin, de ander juist een mooie aanleiding om zijn/haar moeder of de moeder van zijn/haar kinderen in het zonnetje te zetten.

16 april 2018

Nieuw! Verwenboxen

10 april 2018

Hoeveel weet jij van desem?

'We' zijn meer dan ooit met voedsel bezig. Voedselschandalen, maar ook boeken en blogs met voedingsadviezen voor 'killerbodies' maken ons kritischer over voedselproducenten en oplettender bij alles wat we eten.

15 maart 2018

Antwoorden op de quiz "wat zie je hier?"

Heel veel deelnamers gaven een kort en bondig, juist antwoord: desem of zuurdesem. Maar wat is dat precies? Veel antwoorden kwamen in de buurt en waren dus ook goed of bijna goed.

16 november 2017

Spaar je mee met onze #lekkervriendelijk actie?

Doneer jouw Hilvo's en deel een glimlach uit aan mensen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken! #lekkervriendelijk

12 november 2017

Broodtapas met Roggeknar

Roggeknar is een heerlijk gevuld meergranenbrood op basis van voordeeg en lekker gevuld met rozijnen, cashewnoten, zonnebloempitten, haver en gebroken gerst. Een lekkere variatie bij de broodmaaltijd, maar Roggeknar heeft meer capaciteiten!

7 november 2017

Waar gaan die lekkere broodjes heen?

Bakker Hilvers sponsort het Nationaal Schoolontbijt. Dit jaar zetten in totaal 612 leerlingen van OBS Da Vinci, Cosmicus Basisschool en de Pieter Jongelingschool in Arnhem en de Prins Bernhardschool in Velp hun tanden in lekkere Hilvers boterhammen!