Nieuws

22 november 2018

We zijn beste familiebedrijf van Gelderland 2018!

Bakker Hilvers is verkozen tot Beste Familiebedrijf van Gelderland 2018

24 september 2018

Er is weer speculaas!

Dat wordt weer genieten met een dekentje op de bank en een kopje thee...

13 september 2018

Too good to go: Wij doen mee!

Met de Too good to go app koop je voor een lage prijs het eten dat overblijft van de lokale bakker of supermarkt, zodat het niet in de prullenbak verdwijnt.

24 juli 2018

Hitteplan

Vanwege het in werking stellen van het hitteplan passen wij onze winkelopeningstijden aan op woensdag 25, donderdag 26, vrijdag 27 en zaterdag 28 juli.

24 mei 2018

Bakker Hilvers in actie voor de bij

Met ingang van 28 mei starten we met de campagne 'Lekker BIJ-zonder!'. In deze campagne staan producten centraal die gezoet zijn met honing. Dit natuurproduct dat steeds vaker wordt toegepast als alternatief voor geraffineerde suikers en dat past goed in onze Lekker Puur gedachte.

7 mei 2018

Voor de allerliefste moeder

Zondag 13 mei a.s. is het Moederdag. De één vindt het commerciële onzin, de ander juist een mooie aanleiding om zijn/haar moeder of de moeder van zijn/haar kinderen in het zonnetje te zetten.

16 april 2018

Nieuw! Verwenboxen

10 april 2018

Hoeveel weet jij van desem?

'We' zijn meer dan ooit met voedsel bezig. Voedselschandalen, maar ook boeken en blogs met voedingsadviezen voor 'killerbodies' maken ons kritischer over voedselproducenten en oplettender bij alles wat we eten.

15 maart 2018

Antwoorden op de quiz "wat zie je hier?"

Heel veel deelnamers gaven een kort en bondig, juist antwoord: desem of zuurdesem. Maar wat is dat precies? Veel antwoorden kwamen in de buurt en waren dus ook goed of bijna goed.

16 november 2017

Spaar je mee met onze #lekkervriendelijk actie?

Doneer jouw Hilvo's en deel een glimlach uit aan mensen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken! #lekkervriendelijk

12 november 2017

Broodtapas met Roggeknar

Roggeknar is een heerlijk gevuld meergranenbrood op basis van voordeeg en lekker gevuld met rozijnen, cashewnoten, zonnebloempitten, haver en gebroken gerst. Een lekkere variatie bij de broodmaaltijd, maar Roggeknar heeft meer capaciteiten!

7 november 2017

Waar gaan die lekkere broodjes heen?

Bakker Hilvers sponsort het Nationaal Schoolontbijt. Dit jaar zetten in totaal 612 leerlingen van OBS Da Vinci, Cosmicus Basisschool en de Pieter Jongelingschool in Arnhem en de Prins Bernhardschool in Velp hun tanden in lekkere Hilvers boterhammen!

Altijd op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en het ontvang nieuws over de lekkerste producten bij Bakker Hilvers in je mail.