MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Leerbakkerij Bakker Hilvers Van eigen deeg
In onze leerbakkerij Bakker Hilvers Van eigen deeg begeleiden we samen met leermeesters van Siza (jonge) mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. We helpen hen om zich verder te ontwikkelen en om hen mooie rollen te geven in het leven! Als werknemer, bakker, verkoper, collega en vriend. Ons doel is dat zij erkenning krijgen voor hun inspanningen, gezien worden in de maatschappij en kunnen groeien naar een échte baan.

Regionale ingrediënten: minder CO2 uitstoot
Bakker Hilvers maakt in de productie steeds meer gebruik van ingrediënten uit de streek. Zo komt een deel van het meel van Grutterij molen 'de Hoop' in Oud-Zevenaar en een deel van de zuivel (o.a. roomboter) van Zuivelboerderij IJsseloord in Arnhem. De producten waar deze ingrediënten in worden verwerkt, zijn herkenbaar aan het Hilvers Boeren logo. Onze bakkers ontwikkelen regelmatig nieuwe producten met deze (h)eerlijke ingrediënten. Op termijn zullen ook andere ingrediënten, zoals appels en aardbeien van lokale leveranciers worden betrokken. Houd voor deze ontwikkelingen de nieuwsberichten op deze site in de gaten. De Hilvers Boeren producten zijn verkrijgbaar in alle winkels inclusief de webwinkel. 

SITA Green label

Bakker Hilvers beschikt over het SITA Green label. Dit houdt in dat het afval 100% CO2-neutraal wordt ingezameld en verwerkt. Het bedrag dat SITA hiermee inzamelt wordt overgedragen aan de Climate Neutral Group. Hiermee neutraliseren zij de CO2 uitstoot door gecertificeerde duurzame energieprojecten (conform de internationaal erkende Gold Standard, zoals windmolenparken, waterkrachtcentrales en zonnepanelen) te financieren.

Social return

Bakker Hilvers staat midden in de samenleving en doet ook iets voor de samenleving terug. Onder andere door verenigingen, clubs en goede doelen te sponsoren met geld of producten, maar ook door als erkend leerbedrijf ruimte te bieden aan (jonge) mensen die het (banket)bakkersvak willen leren. Lees hier meer over sponsoring door Bakker Hilvers.

Zondags gesloten

Onze filialen zijn op zondag gesloten. Wij zijn ervan overtuigd dat een collectieve dag rust in de week de gezondheid en het welzijn van ons en onze medewerkers ten goede komt.

×

Zoekresultaten