Crowdfunding voor producten

  • U bent “bakker Hilvers fan” en wilt graag een goed rendement op uw spaargeld

  • Het idee van crowdfunding spreekt u aan

  • U draagt lokale ondernemers een warm hart toe

  • U wilt het rendement dat de bank normaal gesproken op uw spaargeld maakt liever zelf ontvangen?

Dan hebben wij goed bericht voor u. U kunt als crowdfunder financieel bijdragen aan de plannen en ambities van Bakker Hilvers!
 
Zo werkt het
U stelt Bakker Hilvers een bedrag van € 500 ter beschikking voor de periode van één jaar. Hiervoor ontvangt u een certificaat van deelname. Na één jaar krijgt u van ons een klantenpas toegezonden met een waarde van € 600 (!), waarvoor u producten in onze winkels kunt krijgen. Alle producten in onze winkels zijn hiermee te betalen.


 
Geld voor producten tegen een bijzonder aantrekkelijk rendement
De voordelen van crowdfunding zijn dat u een veel hoger rendement ontvangt dan op uw spaarrekening. Ook steunt u een lokale ondernemer waar u geregeld over de vloer komt.

Vragen en antwoorden
Kan ik tussentijds mijn geld terugvragen?
Helaas kan dat niet. Mede door de vaste termijn van één jaar is Bakker Hilvers in staat om de genoemde rendementen te bieden.

Zijn er ook risico’s aan verbonden?
Natuurlijk is er altijd enig risico, maar wij bestaan als bedrijf al bijna 250 jaar en zelf vinden wij de risico’s natuurlijk minder relevant, maar… zoals ook banken altijd vertellen, behaalde rendementen uit het verleden, bieden geen garantie voor de toekomst. Wel laten wij onze accountant jaarlijks een jaarrekening opmaken waarbij hij ook aan deze zaken als crowdfunding extra aandacht besteedt.
 
Wat is het voordeel voor bakker Hilvers?
Naast het feit dat bakker Hilvers zijn rekening courant kan verlagen bij de bank weten we ook zeker dat we over een jaar een heel aantal klanten hebben die producten bij ons blijven afnemen :-). Het mes snijdt dus aan twee kanten!

Wilt u meer investeren dan € 500 of liever rente ontvangen in plaats van producten? Ook dat kan! Lees  hier wat de mogelijkheden zijn.

Wilt u na het lezen meer weten of aanmelden? Neem dan via het contactformulier contact op met Aike Hilvers.

×

Zoekresultaten