26-03-2021

Stol met mascarpone en lemoncurd

Home Bewust eten Recepten Stol met mascarpone en lemoncurd

Alsof ons Paasbrood nog niet lekker genoeg is, hierbij een feestelijke variatie voor je paasontbijtje (of tussendoortje, of toetje). Bereidingstijd: 5 minuten

Dit heb je nodig voor 2 personen:

2 sneetje paasbrood
1 volle eetlepel geschaafde amandelen
1/2 zakje vanillesuiker
1/3 bakje mascarpone (à 250 g)
3 eetlepels lemon curd (of citroenmarmelade)
poedersuiker

Rooster de amandelen in een droge koekenpan goudbruin. Laat ze op een bordje afkoelen. Roer de vanillesuiker door de mascarpone. Bestrijk elk sneetje eerst met 1 eetlepel lemon curd en dan royaal met de mascarpone. Verdeel de rest van de lemon curd en de amandelen erover. Bestrooi de sneetjes tot slot rijkelijk met poedersuiker.

Bron: ook dit heerlijke recept komt van  brood.net!

Terug naar overzicht