Bakkerij Van eigen deeg


Bakkerij Van eigen deeg is een leuke bakkerij die onderdeel is van Siza en samenwerkt met Bakker Hilvers. Bakkerij Van eigen deeg is een leerwerkbedrijf voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, die in ontwikkeling willen komen door onderdelen van het bakkersvak te leren en/of mogelijkheden willen hebben om op loonwaarde te komen.

Bakkerij Van eigen deeg biedt een leerwerktraject met balanskaarten en een volgsysteem onder begeleiding van een coach. Je kunt onder andere ervaring opdoen met het maken van kleinbrood, banket en klein patisserie, als winkelbediende en als chauffeur. Je opleiding, instructie, begeleiding en ondersteuning krijg je van leermeesters, bakkers en een coach.

Wij vinden het belangrijk dat je op een verantwoorde manier op je eigen niveau kunt leren in de praktijk. Dat je tijd en ruimte krijgt om je te ontwikkelen. Fouten maken hoort bij leren.

Bakkerij Van eigen deeg biedt een veilige en prettige leerwerkomgeving. Wij besteden veel tijd aan training en begeleiding. We zorgen voor een overzichtelijke en inzichtelijke planning, we stimuleren en motiveren je waar nodig en geven feedback zodat je je blijft ontwikkelen. Wij vinden het ook belangrijk dat er oog en ruimte is voor jouw wensen en behoefte, uiteraard passend bij onze bakkerijactiviteiten. Samen kijken we naar de mogelijkheden.

Wij sturen je aan met duidelijke instructies, die stapsgewijs aangepast worden op jouw niveau en leerbehoeften. Certificaten of deelcertificaten halen behoort ook tot de mogelijkheden. Je werkt in teams en koppels zodat je ook van elkaar kunt leren. Om te kunnen leren, is een goede sfeer en lol maken samen van belang. 
 
Waar: Bakkerij Van eigen deeg heeft twee locaties:
1. Jachthoornlaan 1 in het Dorp, nabij Arnhem.
2. Broerenstraat 21 in de binnenstad van Arnhem.
 
LET OP: Om bij Bakker Hilvers Van eigen deeg te kunnen werken, heb je een indicatie dagbesteding, een sociaal activeringstraject of andere financiering nodig!

Dit kun je bereiken:

 • In onze bakkerijwinkel leer je klanten te helpen die lekkere dingen komen kopen, je leert de kassa en het pinapparaat bedienen, koekjes inpakken, de winkel verzorgen, de planten water geven en koffie zetten voor klanten. Ook schoonmaken van de vloeren en stofzuigen horen bij de taken van de winkelbediende. Je wleert hygiënisch te werken, in koppels of teams.

 • Groei en ontwikkeling op het gebied van vaktechnische vaardigheden, beroepsvaardigheden en sociale vaardigheden.

 • Groei en ontwikkeling van de persoonlijkheid van de werknemer en zijn competenties.

 • Vakbekwaamheid door kennis en vaardigheden toe te passen in de praktijk, ervaringen opdoen.

 • Ervaring met werken in een team.

Wat verwachten wij van jou?

 • Je hebt affiniteit met bakkersproducten en kunt beleefd klanten helpen

 • Je bent gemotiveerd, weet van aanpakken

 • Je wilt graag nieuwe vaardigheden leren

 • Je bent netjes in taal en gedrag, goed en hygiënisch verzorgd

 • Je kunt enigszins lezen, rekenen en schrijven

 • Je kunt samenwerken in een team

 • Je bent minimaal vier dagdelen per week beschikbaar. Dit is minimaal nodig voor een goed leerproces.

 Heb je interesse bel of mail naar:
 
Bakkerij@bakkerijvaneigendeeg.nl
Jody.kooij@siza.nl (werkcoach) 06-10533370
Diane.bouwman@siza.nl (bedrijfsleider) 026-3776651

×

Zoekresultaten