Home Bakker Hilvers Werken bij

Werken bij

Bakker Hilvers is een christelijk bedrijf. Wij stellen eisen aan onszelf in de manier waarop we met onze medewerkers en onze financiële middelen omgaan en aan de sfeer die op het werk gecreëerd wordt.

We vinden respect, eerlijkheid, iets voor elkaar over hebben, rekening houden met elkaar en openheid belangrijk. Schelden en vloeken wordt binnen ons bedrijf niet op prijs gesteld. Wij verwachten van al onze medewerkers dat zij hier rekening mee houden. Wij tonen ook begrip voor mensen met een andere levensovertuiging.

Social return

Aike Hilvers, algemeen directeur Bakker Hilvers: “Wij hebben al jaren, naast een doel van winstgevendheid, ook het doel om sociaal en verantwoord te ondernemen. Zo creëren we werkplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Met Siza en hun Bakkerij Van Eigen Deeg hadden wij op dit vlak al een goede samenwerking. Sinds 2016 hebben we die samenwerking verder uitgebouwd door samen in de binnenstad een winkel met leerbakkerij te starten. Inmiddels werken ook steeds meer kandidaten in onze reguliere bakkerij.

Stage of leerplek

Bakker Hilvers is een professioneel bakkersbedrijf met 14 vestigingen. De bakkerij met hoofdkantoor in Arnhem en 13 winkelfilialen. Dagelijks maken wij een groot assortiment vers brood en banket en verkopen dat aan meer dan 20.000 mensen in Arnhem en omgeving.

Meer weten?