23-07-2018

Lekker Puur

Lekker Puur producten worden met oorspronkelijke ingrediënten en zo weinig mogelijk toevoegingen gemaakt. Simpel, geen kunst- en vliegwerk, maar traceerbaar en volgens een beproefd recept.

Home Bakker Hilvers Lekker Puur

Consumenten zijn meer dan ooit met voedsel bezig. Voedselschandalen, maar ook boeken en blogs met voedingsadviezen voor 'killerbodies' maken ons kritischer over voedselproducenten en oplettender bij alles wat we eten. 

Aan de andere kant worden we, door kennis te maken met o.a. mediterrane culturen, bourgondischer. Eten mag lekker zijn, langer duren (zowel het bereiden als het nuttigen), meer kosten en samen gedeeld worden. 

Lekker Puur is het antwoord van bakker Hilvers op deze trends. 

Lekker Puur producten worden met oorspronkelijke ingrediënten en zo weinig mogelijk toevoegingen gemaakt. Simpel, geen kunst- en vliegwerk, maar traceerbaar en volgens een beproefd, vertrouwd recept. Fijn voor alle 'foodies' die willen weten wat zij in hun mond stoppen! 

Dat de producten handgemaakt zijn en (vaak live) gebakken worden in een vloeroven met stenen vloer laat juist het hart van de bourgondiërs sneller kloppen.  Dat levert immers unieke producten met meer beleving op dan producten die achter gesloten deuren worden gemaakt: meer geur, meer smaak, meer korst én een goed verhaal. 

Lekker Puur producten worden in kleine oplages gebakken. Het assortiment varieert met de seizoenen en de spontane ideeën van onze Lekker Puurbakkers.

Terug naar overzicht