23-07-2018

Lekker Anders

Bakker Hilvers heeft een aantal producten in het koek & cake assortiment met het label 'lekker anders'. Het assortiment varieert. Wat is het 'anders' aan Lekker Anders?

Home Bakker Hilvers Lekker Anders

Lekker Anders producten worden niet in de bakkerij aan de Blankenweg gemaakt maar in onze leerbakkerij met winkel aan de Broerenstraat: Bakker Hilvers Van Eigen Deeg. Deze bakkerij is een gezamenlijk initiatief met het werkbedrijf van Siza en sinds maart 2016 overdag in bedrijf. 

In de bakkerij zijn gedurende 88 dagdelen per week werkplekken beschikbaar voor mensen die niet of moeilijker op een andere werkplek aan de slag komen. Zij hebben door een beperking bijvoorbeeld meer tijd of meer begeleiding nodig. In de leerbakkerij is dat geregeld. Er werken vijf leermeesters op een team van 5-8 medewerkers voor intensieve begeleiding. Deze leermeesters werken ook bij de andere bakkerij Van Eigen Deeg van Siza. Ook zijn de handelingen en instructies eenvoudiger en ligt het tempo wat lager. 

Ondanks de dingen die 'anders' gaan, zijn de producten net zo vertrouwd lekker als andere Hilvers producten. Lekker Anders dus!

 

 

Terug naar overzicht