100% Spelt Oogst

€ 3,00
Omschrijving

Een gezond 100% speltbrood met een knapperige korst en extra smaakvol door toevoeging van zonnebloem- en pompoenpitten, sesam-, lijn- en maanzaad, gerstemoutmeel en speltmoutmeel. Gedecoreerd met een gezonde zadenmix. Spelt is een oergraan dat veel eiwitten en mineralen bevat. Goed verteerbaar en geschikt voor mensen die tarwe brood minder goed kunnen verdragen.
Dit brood is gemaakt van 100% speltbloem en is op basis van desem.

Kijk voor meer informatie over Lekker Puur bij de veelgestelde vragen.

Tip! Ook halfgebakken en ingevroren te koop om thuis af te bakken, bijvoorbeeld voor bij het ontbijt of een lekkere maaltijdsoep. Fijn om op voorraad te hebben en tien keer lekkerder dan de standaard afbakbroodjes!

Baktip: laat het brood eerst ontdooien en bak het in een voorverwarmde oven op 220 graden voor ca 8 minuten.Ingredienten
Ingredi├źnten: water, speltbloem(TARWE*), TARWE*gluten, speltvlokken(TARWE*), zonnebloempitten, pompoenpitten, spelt (gebroken)(TARWE*), GERSTemoutmeel, volkoren speltzuurdesem (gedroogd)(TARWE*), SESAMzaad (gepeld), LUPINEgrits, speltmoutmeel(TARWE*), lijnzaad (geel), zout, maanzaad, gierstvlokken, GERSTemoutextract, gist, specerijen, enzymen, Meelverbeteraar(E300), Aroma(aroma) * Spelt is familie van de tarweplant en daarom niet geschikt voor mensen met een tarweallergie. Daarom zijn wij verplicht dit als allergeen te vermelden. Ook al is ons speltbrood gemaakt van 100% spelt. Mensen met een intolerantie voor tarwe kunnen spelt heel vaak beter verdragen.


GrootteGesneden/ ongesneden


×

Zoekresultaten